آرشیو اردیبهشت ماه 1401

طراح، تولید و مجری انواع پارتیشن اداری

انواع پارتیشن اداری و مزایای آن

۵ بازديد

پارتیشن اداری

پارتیشن‌ ها یکی از ابزار های بسیار کاربردی و مفید در تقسیم فضای داخلی بوده و از آنها در منازل و ادارات استفاده می‌ شود. پارتیشن ‌ها به دو دسته پارتیشن اداری و پارتیشن منازل تقسیم‌ بندی‌ شده و هر کدام دارای طرح‌ ها و رنگ ‌های متفاوت می ‌باشند. پارتیشن‌ اداری از متریال هایی مانند چوب، ام دی اف، شیشه، آلومینیوم و یا ترکیبی از متریال ها ساخته‌ شده و در قیمت ‌های متفاوتی در بازار عرضه می‌ شوند.

بسیاری از مؤسسات، شرکت ‌ها و ادارات از پارتیشن ‌ها برای تقسیم‌ بندی فضای داخلی اتاق‌ ها و محل کار کارمندان استفاده کرده و هر بخش را به قسمت ‌های مجزایی تقسیم می ‌کنند. پارتیشن اداری بنا بر سبک و سلیقه افراد و همچنین نوع دکوراسیون داخلی ادارات طراحی و اجرا می‌ شوند. پارتیشن های اداری در واقع دیوارهایی هستند که قسمتی از ساختمان اصلی نبوده و بدون تغییر در اسکلت ساختمان نصب ‌شده و بسیار زیبا و کاربردی هستند.

پارتیشن‌ های اداری دارای انواع خاصی در طرح، رنگ و نوع کارایی می ‌باشند که در ادامه هر یک از آنها را به‌ طور جداگانه بررسی خواهیم کرد.

انواع پارتیشن‌ اداری

پارتیشن‌ های اداری از نظر جابجائی به دو دسته پارتیشن‌ های اداری ثابت و پارتیشن ‌های اداری متحرک تقسیم‌ بندی می‌ شوند.

  • پارتیشن ‌اداری ثابت

این نوع از پارتیشن ‌ها توسط پیچ و مهره به زمین متصل شده و برخی از مدل ‌های آن که بلند می‌ باشند به سقف متصل می ‌شوند و توانایی جابجایی را ندارند.

  • پارتیشن‌ اداری متحرک

این نوع از پارتیشن‌ ها طوری طراحی شده ‌اند که قابلیت جابجایی را داشته و به آنها پارتیشن ‌های شناور هم گفته می‌ شود. از این نوع پارتیشن‌ ها معمولاً در فضاهایی استفاده می‌ شود که امکان تغییر دکوراسیون و جابجایی پارتیشن در آن فضا وجود داشته باشد.

پارتیشن ‌ها از لحاظ جنس به پارتیشن‌ های چوبی، آلومینیوم، شیشه‌ای و ام دی اف تقسیم ‌بندی می ‌شوند.

  • پارتیشن چوبی

پارتیشن ‌های چوبی دارای نمایی بسیار خاص و گرم در دکوراسیون ادارات بوده و از آنها در تقسیم‌ بندی فضاهایی مانند کتابخانه‌ ها هم استفاده می ‌شود. این پارتیشن‌ ها به‌ راحتی تمیز شده و دارای زیبایی بصری خاصی می‌ باشند.

  • پارتیشن اداری آلومینیومی

پارتیشن هایی که در فریم آنها آلومینیوم به کار رفته‌ است، بسیار سبک و مقاوم بوده و به‌ راحتی جابه ‌جا می‌ شوند. در این نوع از پارتیشن‌ ها آلومینیوم در کنار شیشه، چوب و ام دی اف قرار گرفته و پارتیشن‌ های زیبا و بسیار مستحکم را به وجود می‌ آورند.

 قیمت پارتیشن اداری آلومینیومی نسبت به سایر پارتیشن‌ها بسیار مقرون‌ به‌ صرفه ‌تر بوده و در ادارات برای تفکیک فضا به بخش‌ های بسیار کاربردی و مفید استفاده می ‌شوند.

  • پارتیشن‌ شیشه‌ای

متریال اصلی این پارتیشن ‌ها شیشه بوده و برای ایجاد فضاهایی بسیار مدرن و شیک در ادارات استفاده می‌ شوند. نصب این پارتیشن‌ ها بسیار آسان بوده و در دو نوع شیشه مات و شیشه شفاف استفاده می‌شوند.

  • پارتیشن اداری ام دی اف

پارتیشن‌ های اداری ام دی اف در رنگ ‌ها و طرح‌ های متنوعی وجود داشته و دارای روکش‌ های متنوعی هستند. ساخت و نصب این پارتیشن‌ ها بسیار راحت بوده و دارای قیمتی مقرون‌ به‌ صرفه ای می ‌باشند.

پارتیشن‌ها از نظر جداره به دو دسته پارتیشن اداری تک‌ جداره و پارتیشن اداری دوجداره تقسیم می ‌شوند.

  • پارتیشن اداری تک‌ جداره

پارتیشن ‌های تک‌ جداره به‌ معنای استفاده از پنل از متریال‌ های متفاوتی چون ام دی اف، شیشه و چوب می ‌باشد. این پارتیشن‌ ها عایق صوتی خوبی نبوده و نسبت‌ به پارتیشن ‌های دو جداره دارای قیمت کمتری هستند.

  • پارتیشن اداری دو جداره

پارتیشن ‌های دوجداره در ساخت آن‌ ها از دو پنل متریال استفاده‌ شده و عایق بسیار خوبی در برابر  صدا و صوت می‌ باشند. پارتیشن‌ های اداری دوجداره همانند تک‌ جداره از متریال هایی همچون چوب، ام دی اف، شیشه و غیره ساخته می‌ شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع پارتیشن اداری و راهنمای خرید آن اینجا وارد شوید.

مزایای پارتیشن اداری

  • افزایش تمرکز کارکنان و جلوگیری از سروصدا
  • تقسیم بهینه فضای ادارات
  • امکان تغییر دکوراسیون بدون آسیب به قسمت ‌های داخلی ساختمان
  • صرفه‌ جویی در وقت و هزینه
  • قابلیت ثابت و یا متحرک بودن پارتیشن ‌ها بنا بر سلیقه افراد
  • سرعت بالای نصب پارتیشن ‌ها در مقایسه با ساخت دیوار در ساختمان ‌ها

شرکت دیکا آسیا طراح و مجری با سابقه و تولید کننده انواع پارتیشن اداری و منازل در تهران بوده و دارای سال‌ ها سابقه در این زمینه می ‌باشد. طراحان و افراد این تیم، دارای طرح ‌های بسیار خلاقانه و نوین بر اساس نوع فضا و سلیقه افراد می باشند. سرعت بالا در نصب و کیفیت در متریال به‌ کار رفته پارتیشن‌ ها، این شرکت را در لیست شرکت ‌های معتبر و پیشرو قرار داده‌ است. برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی این شرکت مراجعه نمایید.

۰ ۰

دیوار جداکننده چیست و چه کاربردی دارد؟

۶ بازديد

دیوارجداکننده

دیوار جداکنندهبه دیوار غیر باربری گفته می‌شود که فضای داخلی ساختمان‌ها را به بخش‌های مجزا تقسیم می‌کند. این دیوار بسیار سبک بوده و در ساختمان‌های تجاری، اداری، درمانی و ساختمان‌های مدرن مورد استفاده قرار می‌گیرد. دیوارهای جداکننده در رنگ‌ها و طرح‌های گوناگونی در بازار عرضه شده و از اجزای اصلی این دیوار می‌توان به صفحات روکش‌دار گچی و قاب‌های فولادی اشاره کرد.

 برخی ساختمان‌ها دارای نقشه‌های اصولی نبوده و پس‌ از ساخت و اتمام کار فضاهایی مطابق با سلیقه افراد را در بر نداشته و تقسیم‌ بندی آن‌ها درست نمی‌باشد. دیوارهای جداکننده نقش بسیار مهمی در ایجاد بخش‌ها و فضاهای بسیار کاربردی در این نوع از ساختمان‌ها بوده و می‌توان با استفاده از آن‌ها قسمت‌های مختلف ساختمان را به مکان‌های بسیار کارآمد و مطابق با دکوراسیون داخلی به وجود آورد.

مزایای استفاده از دیوار جدا کننده

بسیاری از افراد گمان می‌کنند که دیوار جداکننده تنها وظیفه تقسیم بخش‌های داخلی ساختمان را داشته و با استفاده از آن‌ها فقط می‌توان فضای منازل و ادارات را به قسمت‌های مجزا تقسیم نمود. باید گفت که دیوار جداکننده علاوه‌براین مزیت، بسیار کاربردی بوده و میتوان  توسط این دیوار ها بدون تخریب ساختمان‌، آن‌ها را ساخته و نمای دکوراسیون را تغییر داد.

از دیگر مزایای استفاده از دیوار جدا کننده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تقسیم بندی فضا

به‌طور معمول در ساختمان‌های امروزی مرزی میان آشپزخانه و پذیرایی وجود نداشته و آشپزخانه‌ها به‌ صورت باز طراحی می‌شوند. ازاین‌رو ممکن است این نوع دکوراسیون برای برخی افراد خوشایند نبوده و آن‌ها می‌توانند با استفاده از انواع دیوار جداکننده فضای دلخواه خود را مطابق با دکوراسیون داخلی به وجود آورده و استفاده کنند.

  • عایق حرارتی و صوتی

دیوارهای جداکننده علاوه ‌بر مزایای گفته‌شده، عایق حرارتی و صوتی نیز می‌باشند. به‌ همین دلیل در بسیاری از شرکت‌ها و ادارات از این دیوارها جهت حفظ تمرکز کارمندان و کارکنان استفاده‌ شده و از پراکندگی حرارت و صدا در این اماکن جلوگیری می‌کنند.

  • ایجاد اتاق

از دیگر کاربردها و مزایای دیوار جداکننده، تقسیم اتاق‌های بزرگ به بخش‌های کوچک‌تر است. به‌عنوان مثال خانه ای دارای اتاق‌های کم ولی با مساحت و متراژ بالا بوده و خانواده پرجمعیت برای استفاده از این اتاق‌ها، می‌توانند فضای درونی اتاق‌ها را توسط دیوار جداکننده به قسمت‌های کاملاً کاربردی تبدیل کرده و از آن استفاده نمایند.

انواع دیوار جداکننده

دیوارهای جداکننده برحسب نوع دیوار و جنس متریال ساخته‌ شده به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که هر یک از آن‌ها را به‌طور کامل بررسی خواهیم کرد.

دیوار جداکننده برحسب جنس به دیوارهای ام دی اف، چوبی، کنف، شیشه‌ای و فلزی تقسیم‌بندی می‌شوند.

  • دیوار جداکننده ام دی اف

استفاده از ورق‌های ام دی اف برای ساخت دیوار جداکننده علاوه برداشتن نمایی زیبا، بسیار سبک بوده و برای ساخت دیوارهای متحرک بیشتر استفاده می‌شوند. این نوع از دیوارها قابلیت رنگ‌پذیری را داشته و دارای طرح‌های متنوع‌تری هستند. در برخی از دیوارهای جداکننده ام دی اف از شیشه‌ های رنگی نیز استفاده‌شده و قیمت این دیوارها از دیوارهای جداکننده چوبی ارزان‌تر می‌باشد.

  • دیوار جدا کننده چوبی

دیوارهای جداکننده چوبی به‌ صورت دیوارهای نیمه و یا تمام‌قد ساخته‌ شده و از متریال هایی همچون شیشه و فلز هم در ساخت آن‌ها استفاده می‌شود. برخی از دیوارهای جداکننده چوبی به شکل مشبک بوده و بسیار شیک و زیبا می‌باشند و در ساخت آن ها از چوب‌های راش و روسی استفاده می‌شود.

  • دیوار جداکننده کناف

این دیوارها از قاب‌های فولادی سبک ساخته‌ شده و بر روی آن‌ها صفحات گچی توسط پیچ نصب می‌شود. دیوارهای کلاف جزئی از دیوارهای ثابت بوده و می‌توانند عایق‌های خوبی برای حرارت و صدا باشند. استحکام این دیوارها بالا بوده و به‌ راحتی تعمیر و تعویض شده و در رنگ‌های مختلفی قابل سفارش می‌باشند.

  • دیوار جداکننده شیشه 

دیوارهای جداکننده شیشه‌ای که با نام پارتیشن شیشه ای شناخته شده اند سازه ای مدرن بوده و در اماکنی مانند ادارات، بیمارستان‌ها و شرکت‌ها استفاده می‌شوند.انواع پارتیشن شیشه ای را در اینجا مطالعه کنید.

آنها می‌توانند تنها از متریال شیشه و چارچوب آلومینیوم ساخته‌ شده و فضای اتاق‌ها را به بخش‌های بسیار کاربردی تقسیم کنند.

دیوارهای جداکننده بر حسب نوع دیوار، به دیوارهای ثابت و متحرک تقسیم می‌شوند که دیوارهای ثابت قابل حرکت نبوده و توسط اتصالات مخصوصی به زمین نصب می‌شوند، ولی دیوارهای متحرک قابلیت حرکت را داشته و می‌توان آن‌ها را به هر طرف از فضای اتاق جابجا کرد.

شرکت دیکا آسیاطراح و مجری تمامی پارتیشن‌های اداری و منازل بوده و دارای طراحانی ماهر و کارآزموده می‌باشد. دیوارها و پارتیشن‌های ساخته‌ شده توسط طراحان دیکا آسیا، همگی مدرن و به‌روز بوده و مطابق با سبک و سلیقه مشتری و نوع دکوراسیون داخلی طراحی و اجرا می‌شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت این شرکت مراجعه بفرمایید.

۰ ۰